Kindervakantiewerk Mechelen 5 tot en met 9 augustus 2019

Weekprogramma 2019

Nog een week en dan gaan we van start met kindervakantiewerk Mechelen 2019. Wij hebben er ontzettend veel zin in en we hopen jullie natuurlijk ook! Ter voorbereiding hebben wij de weekprogramma’s vandaag per e-mail verstuurd. Heb je het weekprogramma niet ontvangen? Dan kun je het hier downloaden.

Dagelijks zullen wij eventuele mededelingen doen op het einde van de dag als de kinderen worden opgehaald en plaatsen wij deze ook op onze website en Facebookgroep (www.kvwm.nl). Mochten er desondanks vragen zijn, dan is ons bestuur herkenbaar aan de ‘blauwe’ t-shirts op de weide aan de Elzeterweg.


Alle vrijwilligers zijn ingedeeld op de dagen waarvoor ze zich hebben aangemeld. Daarnaast kunnen wij nog steeds hulp gebruiken als spelleiding op dinsdag- en donderdag! We hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met jullie voorkeuren.


Opbouwen a.s. zaterdag: Een aantal vrijwilligers heeft zich al opgegeven om ons a.s. zaterdag te helpen met opbouwen. We starten om 09:00 uur aan de Elzeterweg in Mechelen. Heb je je niet opgegeven, maar wil je toch komen helpen? Je bent van harte welkom! 


Met vriendelijke groet,
Bestuur kindervakantiewerk Mechelen

Comments are closed.

Post Navigation