Kindervakantiewerk Mechelen 6 tot en met 10 augustus 2018

Kindervakantiewerk Mechelen weer van start.

Ook dit jaar wordt er in Mechelen weer het Kindervakantiewerk georganiseerd. Het bestuur is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen en de aanmeldboekjes worden komende week verspreid en kunnen  vanaf dan worden gedownload op onze website www.kvwm.nl. Alle kinderen uit Mechelen, Partij-Wittem, Nijswiller en Wahlwiller kunnen deelnemen.

Stichting Kindervakantiewerk is nog op zoek naar enthousiaste  papa’s en mama’s, jongens en meisjes, opa’s en oma’s die van maandag 6  augustus t/m vrijdag 10 augustus leiding willen geven of ons bij activiteiten willen ondersteunen als spelleider. Een of meerdere dagen deelnemen als leider/spelleider is uiteraard mogelijk!

Ben jij die geweldige vrijwilliger die wij zoeken?

Download dan het aanmeldformulier op onze website www.kvwm.nlen lever het in bij Renate Vanderheijden, Commandeurstraat 21 te Mechelen (043 4553864).

Ook de kinderen kunnen zich vanaf  nu aanmelden om deel te nemen! Lever het formulier uit het aanmeldboekje in bij Renate Vanderheijden, Commandeurstraat 21. ( 043 455 38 64) Heb je geen  boekje ontvangen? Of  ben je het kwijt? Neem dan even contact op met Robbert Dautzenberg (06 50 69 39 71).

‘Kindervakantiewerk wordt dit jaar weer een fantastische week met een spectaculair thema. Dat wil je niet missen!!

Groetjes,

Het bestuur van Stichting Kindervakantiewerk Mechelen.

Comments are closed.

Post Navigation