Kindervakantiewerk Mechelen 5 tot en met 9 augustus 2019

Meld je nu aan voor kindervakantiewerk Mechelen 2019

Nog eventjes en dan is het weer zomervakantie. Kindervakantiewerk Mechelen vindt dit jaar plaats van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 9 augustus. Het bestuur is al weer druk bezig met het voorbereiden van deze fantastische week.

Kindervakantiewerk wordt weer net zo leuk, spannend en gezellig als altijd. En zoals ieder jaar staat de hele week in het teken van een thema. Dit jaar is het thema: Halloween!

Wie kan zich aanmelden?

Alle kinderen die op basisschool Witheim zitten of woonachtig zijn in Mechelen, Partij, Wahlwiller of Nijswilleren elders de basisschool bezoeken.

Hoe aanmelden?

Aanmelden kan vanaf dit jaar alleen nog via het online inschrijfformulier. De inschrijftermijn sluit op 12 juli. Het inschrijfformulier is te vinden op www.kvwm.nl Voor elke deelnemer dient een apart formulier ingevuld te worden en de deelnemersbijdrage dient gestort te worden op ons bankrekeningnummer.

Meer informatie

Alle informatie en communicatie verloopt digitaal. De weekprogramma’s zullen we uiterlijk een week voor aanvang per e-mail toesturen. Ook tijdens de week zullen we per e-mail informatie verstrekken over wijzigingen in het programma. Geef daarom een e-mailadres op dat je vaak leest. Na afloop van de week verwijderen wij het e-mailadres uit ons gegevensbestand.

Leiding/Begeleiders

Om de week goed te kunnen laten verlopen hebben wij voldoende leiding nodig.

Kindervakantiewerk zoekt ook enthousiaste papa’s, mama’s en jongeren die leiding willen geven. Iedereen die van de basisschool af is en serieus leiding wil geven, is welkom. Wij gaan er vanuit dat van de deelnemende kinderen de ouders minimaal een dag meedoen als leiding. Indien er onvoldoende (volwassen) leiding is betekent dit dat wij dagen uit het weekprogramma moeten schrappen of dat bepaalde groepen niet kunnen deelnemen aan kindervakantiewerk 2019.

Alles op een rijtje:

Datum: maandag 5 tot en met vrijdag 9 augustus 2019

Kosten: 19,50 euro per kind. Bij te late aanmelding 24,50 euro per kind.

Aanmelden voor: vrijdag 12 juli 2019

Betaling: Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk vrijdag 12 juli 2019 te zijn overgemaakt op Rabobank rekeningnummer: NL11RABO0132293307 ten name van KVWM. Vermeld bij de betaling: Voornaam Kind(eren)+achternaam.

Voor vragen:

Stuur een e-mail naar: info@kvwm.nl 

Comments are closed.

Post Navigation